OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Ενημερωτική εκδήλωση – «Πυρετός και Ιογενή νοσήματα στα σχολεία»

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για θέματα δημόσιας υγείας και πρόληψης, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση  το Σάββατο 1η  Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 – 14.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Αλεξάνδρα Αρχιμανδρίτη”   στο  2ο  Γυμνάσιο – Λύκειο Παλαιού Φαλήρου ( Τερψιθέας 35 & 28ης Οκτωβρίου) με θέμα: «Πυρετός και Ιογενή νοσήματα στα σχολεία».

To  θέμα της εκδήλωσης κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο καθώς το σχολείο αυτή την εποχή είναι ένα θερμοκήπιο ανάπτυξης μικροοργανισμών και γι’ αυτό ευνοεί τη μετάδοση πολλών τέτοιων από παιδί σε παιδί, που προκαλούν ιογενείς λοιμώξεις και υποτροπιάζοντα ή περιοδικά εμπύρετα σύνδρομα.  

Ο εισηγητής στην εκδήλωση αυτή θα  είναι ο κ. Κατσιάνος Δημήτρης , μέλος της  Ε.Ε.Ε.Λ.(Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων) & Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος ενώ στους παριστάμενους θα δοθεί η δυνατότητα ερωτημάτων ώστε να ενημερωθούν επαρκώς οι γονείς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας για τα σημαντικά αυτά θέματα δημόσιας υγείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice