OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μεσσήνης: Με επιτυχία η ετήσια συνέλευση των μελών μέλη του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας

Την ετήσια γενική τους συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου των Διατελεσάντων Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης. Επίσης έκοψαν και την πίτα τους για το 2020.

Την έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης κήρυξε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους πρώην προέδρους στο Δημαρχείο και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι η συμβολή τους στην αυτοδιοίκηση είναι σπουδαία, εκτιμώντας ότι διατέλεσαν πρόεδροι σε εποχές με δύσκολες συνθήκες αλλά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. Σημείωσε ότι είναι στη διάθεσή τους για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων, καθώς έχουν μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν τους δημότες.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Πουλόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία και τα λόγια του, αλλά και για τη διάθεση της αίθουσας.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice