OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεχίζονται οι επισκέψεις-παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης σε περιοχές για ουσιαστική παρέμβαση στην καθημερινότητα του δημότη

Στα δρομάκια της περιοχής Λαδάδικα στη Μυτιλήνη περπάτησε χτες Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων Στρατή Τζιμή και τον Εντεταλμένο Μιχάλη Φραντζέσκο.

Συναντήθηκε με μαγαζάτορες της περιοχής που του εξέθεσαν μια σειρά από προβλήματα. Προβλήματα όπως η πεζοδρόμηση δρόμων, τα τραπεζάκια των καταστημάτων, η κατάσταση στα δημόσια ουρητήρια, η εγκατάλειψη κτηρίων, η παράνομη στάθμευση, η καθαριότητα κ.α. απασχολούν την περιοχή και λειτουργούν ανασταλτικά στην βελτίωση της περιοχής. Τα θέματα που τέθηκαν θα εξεταστούν για να βρεθούν λύσεις ενώ ο Δήμαρχος Μυτιλήνης έδωσε εντολή άμεσα να τακτοποιηθεί η κατάσταση των δημόσιων ουρητηρίων που η σημερινή τους κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Οι επισκέψεις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Στρατή Κύτελη σε περιοχές της Μυτιλήνης θα συνεχιστούν κάνοντας πράξη τη προεκλογική υπόσχεση για ουσιαστική παρέμβαση στην καθημερινότητα του δημότη.

Σχετικά Άρθρα

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice

Υπογράφηκε η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Γυμνασίου Πάτρας

otavoice