OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Παραμυθένια» η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής

Τη μαγεία των Χριστουγέννων και μια φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σωστή φαντασμαγορία, έζησαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Δημοτικής Ενότητας Φυλής το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019, στην κατάμεστη Πλατεία Δημαρχείου της Φυλής.

Παραμύθι, μαγεία, τραγούδια, χριστουγεννιάτικα κάλαντα, χαμόγελα και πολύ κέφι, καθήλωσαν τους μικρούς και μεγάλους θεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να καταχειροκροτούν. Στο επίκεντρο όλων αυτών, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, τα οποία ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, αλλά και όλα τα παιδιά που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατείας της Φυλής.

«Πάντα χαμόγελο και αγάπη» ευχήθηκε στα παιδιά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και μια καλή καινούρια χρονιά σε όλους. «Εύχομαι με ελπίδα, με δύναμη, με αισιοδοξία να υποδεχτούμε τη γέννηση του Χριστού και με το καλό το νέο έτος», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής και εξέφρασε την ευχή «η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από τη χρονιά που φεύγει και η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη».

«Τα παιδιά σας είναι πραγματικά σαν παιδιά μας και θα κάνουμε τα πάντα να είναι ασφαλή και χαρούμενα κάθε μέρα», διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, Δημήτρης Πουλιάσης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την ευαισθησία που δείχνει για τα παιδιά. «Αποδεικνύει στην πράξη καθημερινά ότι η προτεραιότητά του στο Δήμο είναι το παιδί», τόνισε.

Η Πλατεία Δημαρχείου στη Φυλή θύμιζε σκηνικό παραμυθιού, με ξωτικά και χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες (γιορτινά μπισκότα κ.λπ.), να τραγουδούν και να χορεύουν ανάμεσα στους επισκέπτες, οι οποίοι γεύτηκαν σοκολατένια ντόνατς και μαλλί της γριάς πίνοντας οι μικροί, ζεστή σοκολάτα και οι μεγάλοι, ζεστό κρασί.

Η γιορτή ξεκίνησε με τη διαδραστική παρουσίαση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού που περιέγραφε πώς ο μάγος Κουραμπιές με τη βοήθεια των ξωτικών, προσπάθησε να κλέψει τα δώρα που προορίζονταν για τα παιδιά. Η γυναίκα του Αι Βασίλη, όμως, με τη βοήθεια των βοηθών του και του Τραγουδιάρη, κατάφεραν να κάνουν τα ξωτικά να επιστρέψουν τα δώρα και μαζί με αυτά και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Με ταχυδακτυλουργικά μαγικά συνεχίστηκε η παράσταση, η αυλαία της οποίας έπεσε με τα μαγικά κόλπα με τη φωτιά που έκανε το Ξωτικό της Φωτιάς. Το μεγάλο φινάλε ήταν η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής και ταυτόχρονα η… φωταγώγηση του σκοτεινού ουρανού από τα εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος και μέλη του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου.
Οι χριστουγεννιάτικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής, ενώ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice