Ο Δήμαρχος Σιντικής Φ. Δομουχτσίδης εγκαινίασε τον δρόμο της Μεσαίας

Την Πέμπτη (5/12) ο δήμαρχος Σιντικής κ.Φωτιος Δομουχτσίδης πραγματοποίησε όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους κατοίκους του Πετριτσίου Σιντικής τον δρόμο της Μεσαίας. Πρόκειται για «ιστορικό» δρόμο στην δυτική πλευρά του Στρυμώνα που οδηγεί στην προσέγγιση από την Βόρεια πλευρά στα Οχυρά Ιστίμπεη.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι πρόκειται για στρατιωτικό δρόμο και η πρόσβαση μέχρι και πριν από 20 χρόνια γινόταν όχι μόνο με ειδική άδεια από την αστυνομία αλλά και από τις στρατιωτικές αρχές γιατί οδηγούσε στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Στην περιοχή υπάρχουν οικογένειες κτηνοτρόφων και με την κατάσταση που επικρατούσε στον μέχρι πρότινος χωματόδρομο ήταν αδύνατη ειδικά τους χειμερινούς μήνες η πρόσβαση για την μεταφορά του γάλακτος 4.000 ζωντανών.

Με την δημιουργία ενός δρόμου από χωμάτινο σε άσφαλτο σίγουρα βελτιώνεται η προσέγγιση και θα αξιοποιηθούν πλέον ιδιόκτητες εκτάσεις που ήταν αναξιοποίητες.

Εκ μέρους των κτηνοτρόφων ο κ.Δημήτρης Στεφανίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο συγκινημένος για την ολοκλήρωση του έργου γιατί ήταν κάτι που είχε ζητήσει από την δήμαρχο και είχε εισπράξει την αμφισβήτηση από συγχωριανούς του άλλων παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Σιντικής κατά την παράδοση έβγαλε το παράπονό του, «με αποκάλεσαν τρελό και ψεύτη όταν υποσχέθηκα την ασφαλτόστρωση» αλλά πρόσθεσε ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνουμε έργα για τον τόπο μας και πρέπει να τις αξιοποιήσουμε.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο κ.Δομουχτσίδης:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ
Σχολιάστε