Μπακογιάννης «Βρέξει χιονίσει η Αθήνα θα φωτίσει» – Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό δέντρο στο Σύνταγμα

Υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η φωταγώγηση του Χριστουγγεννιάτικου Δέντρου, ένα φυσικό έλατο 17 μέτρων,  από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

«Φέτος η Αθήνα είναι πιο φωτεινή και λαμπερή από ποτέ, με δρόμους και πλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά»τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και δίνοντας το σύνθημα για να ανάψει το επιβλητικό έλατο , ανέφερε «Βρέξει χιονίσει η Αθήνα θα Φωτίσει»

Ακολούθησε η 4λεπτή 3d mapping προβολή μετά μουσικής που στη λήξη της έδωσε φως στο φυσικό δέντρο που κοσμεί την Πλατεία Συντάγματος.

Με ομπρέλες στα χέρια το κοινό ,αψηφόντας τις κακές καιρικές συνθήκες παρακολούθησε την άρτια οργανωμένη εκδήλωση και βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή, που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, απολαμβάνοντας τους καλλιτέχνες που τραγουδούσαν και ανέβαζαν την θερμοκρασία στο κόκκινο.

 

Την τελετή παρουσίασε η  Ζέτα Μακρυπούλια και τον ρυθμό στη βραδιά δίνουν η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band. Παράλληλά  εμφανίστηκε και ομάδα κρουστών Batala Atenas.

«Στην ομαδάρα μας στους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και  στους δωρητές ένα τεράστιο ευχαριστώ¨ φώναξε με ένταση  ο Κώστας Μπακογιάννης , και έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της μουσικής.

 

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Σχολιάστε