OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Mαθητές σχολείων του Δήμου Παλλήνης έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Αθανάσιο Ζούτσο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την αίθουσα του Δ.Σ. στο Δημαρχείο από τις φωνές μαθητών τεσσάρων σχολείων του Δήμου μας. Πρώτα από το 5ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα, μετά από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, το ιδιωτικό σχολείο Παναγιωτόπουλου και από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Παλλήνης.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από δασκάλους και καθηγητές, έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο τους αντιδημάρχους και στους δημοτικούς συμβούλους. Ειδικά τα παιδιά των δημοτικών βρέθηκαν στα έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και κάθσαν στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων, ενώ ο δήμαρχος απαντούσε στις ερωτήσεις τους.

Το Μουσικό σχολείο που ήταν πιο “οργανωμένο” με πολλά παραδοσιακά όργανα, σχημάτισε μία πομπή και πέρασε από τους διαδρόμους του Δημαρχείου τραγουδώντας και ανταλλάσοντας ευχές με τους εργαζόμενους. Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά όλα τα παιδιά, τα ευχαρίστησε για την ωραία πρωτοβουλία τους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για Υγεία, καλή πρόοδο και προκοπή τους κέρασε κουραμπιέδες και μελομακάρονα και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, οι μαθητές του Μουσικού σχολείου επισκέφτηκαν μαζί με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του τα Κ.Α.Π.Η Παλλήνης, ψάλλοντας τα κάλαντα και στους απόμαχους συμπολίτες μας.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice