Καστοριά: Άναψε στην πλατεία Ομονοίας το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ομονοίας στην Καστοριά, η οποία ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά και αισιοδοξία. Ο δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης έδωσε την υπόσχεση θα ότι θα κάνουν τα πάντα για να ενισχυθεί η περιοχή και έδωσε το σύνθημα να φωταγωγηθεί το δέντρο, παρουσία μικρών και μεγάλων που έζησαν μια όμορφη βραδυά.

Στην εκδήλωση παρευρέθει ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης ,  η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδουν , ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος  και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κάλι Κυριακίδου .

Ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού, καθώς επίσης και όλες τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες και υπηρεσίες που συνέβαλλαν στη διοργάνωση, αλλά κυρίως του Συλλόγους “Ομόνοια”, “ΕΛΠΧ Όρμος”, “Αρμονία” και “Αθανάσιος Χριστόπουλος” για την ουσιαστική και σημαντική συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης ευχήθηκε Καλές Γιορτές και  κάλεσε όλους τους δημότες στην μεγάλη αυριανή συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, στην παραμυθένια πολιτεία δίπλα στην πανέμορφη λίμνη.
Σχολιάστε