Επαναλειτουργούν τα τμήματα Δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Τρίπολης

Κάλεσμα του Αντιδημάρχου Τρίπολης κ Δημήτρη Μακαρούνη για συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Τρίπολης

Όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Μακαρούνης, ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζει τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Τρίπολης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες και σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τρία προγράμματα τα δύο με θεματικό πεδίο την πληροφορική και ένα την αγροτική ανάπτυξη. Τα προγράμματα θα λάβουν χώρα στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης, για το οποίο ο κ. Μακαρούνης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ι. Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, καθώς δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν τα προγράμματα χωρίς την παραχώρηση του χώρου αυτού.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού στο Δημαρχείο Τρίπολης προκειμένου να ενημερωθεί για τα προγράμματα και να υποβάλει αίτηση. Ο κ. Μακαρούνης κατέληξε λέγοντας ότι όσο περισσότερες αιτήσεις υπάρξουν και όσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλωθεί, θα δημιουργηθούν και περισσότερα προγράμματα.
Σχολιάστε