OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: Ο κύκλος των γιορτών ανοίγει στις «Γωνιές των Χριστουγέννων»!

Μύρισε…. Χριστούγεννα και το σύνθημα για το άναμμα του Δέντρου, καθώς και για τη  φωταγώγηση της πόλης, δίνει απόψε στις 8 από την πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ενώ στις 9 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα για «τις Γωνιές των Χριστουγέννων» του Δήμου Κατερίνης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη).

Το αναλυτικό αποψινό πρόγραμμα της έναρξης στις «Γωνιές των Χριστουγέννων» που ξεδιπλώνουν σε μικρούς και μεγάλους το παραμυθένιο σκηνικό τους διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος επισκέπτονται όλες τις Γωνιές και μας ξεναγούν στον όμορφο κόσμο τους λίγες  μόλις ώρες πριν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 

Ειδικότερα, στις 7.30 μ.μ. το ταξίδι ξεκινά από τη Γωνιά των Παιχνιδιών στο Πάρκο των Χρωμάτων, θα διασχίσουν τον πεζόδρομο και θα κατευθυνθούν στη Γωνιά του Πάγου στην πλατεία Ελευθερίας και από εκεί στη Γωνιά του Πολιτισμού στην πλατεία Δημαρχείου όπου και θα γίνει  το άναμμα του δέντρου της πόλης στις 8. μ.μ.

Αμέσως μετά θα επισκεφθούν την Γωνιά της Σοκολατούπολης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη), τη Γωνιά του Σκρουτζ, τη Γωνιά των Ευχών, τη Γωνιά του Τραγουδιού και τη Γωνιά του Αη Βασίλη στο Κέντρο Τεχνών «9 μούσες»  (αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου).

Στις 9 μ.μ. ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η βραδιά θα κλείσει με μεγάλη συναυλία στην σκηνή της πλατείας με τον δημοφιλή τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η μαραθώνια γιορτή που διαχέεται σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε ΓΩΝΙΑ συνεχίζεται με το πρόγραμμα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 07 & της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ως εξής:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

11:00-13:00 – Γωνιά των Παραμυθιών (Πλατεία Δημαρχείου)
Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” της Αναστασίας Πέλλα, καθώς και με την αφήγηση της υπέροχης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ! Αναστασία Πέλλα, Μαρία Πιπέρη, Άλκης Λαζαρίδης

19:00 – 20:00 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)
Χορωδίες Πολιτιστικών Συλλόγων
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης Νοσταλγοί Της Παράδοσης και ο  Όμιλος χορωδιών «Ο Όλυμπος», στον οποίο συμμετέχουν τα τμήματα του Αγίου Σπυρίδωνα, της Βροντούς, της Ελάφου και της Καλλιθέας, με χοράρχη τον Αθανάσιο Κουσουρή!

20:00 – 22:00 – Γωνιά των Παραμυθιών (Πλατεία Δημαρχείου)
Έντεχη Βραδιά
Θανάσης Μπατάλας και Κατερίνα Ελενίδου

20:00 – 23:00 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)
MayDay
Στα Dj set του επιλέγει διάφορα είδη μουσικής, κρατώντας πάντοτε τον ήχο του μελωδικό και χορευτικό.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

11:00 -13:00 – Γωνιά των Παραμυθιών (Πλατεία Δημαρχείου)
Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” της Αναστασίας Πέλλα, καθώς και με την αφήγηση της υπέροχης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ! Αναστασία Πέλλα, Μαρία Πιπέρη, Άλκης Λαζαρίδης

12:30 -1:30 AΦHΓHΣH ΠAPAMYΘIOY από την συγγραφέα  Σοφιάννα Παϊδούση 

19:00 – 21:00 – Η Γωνιά του Λούνα Παρκ (Πάρκο Κατερίνης)
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς – Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Πεντηκονταμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ιωάννη Κούκα. Στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου θα βρίσκονται εθελοντές της βιβλιοθήκης οι οποίοι θα παραλαμβάνουν καινούργια ή βιβλία δεκαετίας (εκτός εγκυκλοπαιδειών) που επιθυμείτε να δωρίσετε για την ενίσχυση των δημοτικών βιβλιοθηκών της Κατερίνης και του Κορινού.

20:00 – 23:00 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)
Συναυλία με λαϊκό και ελαφρολαϊκό πρόγραμμα με τον Γιάννη Χαρίση.
Γιάννης Χαρίσης – τραγούδι, Αντώνης Πίτλιακας – κιθάρα, Θωμάς Λιμπανοβνός – πλήκτρα, Γιάννης Θεοχάρης – μπάσο, Νίκος Καραγιάννης – κρουστά, Δημήτρης Χρυσόπουλος – κλαρίνο.

Σχετικά Άρθρα

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

otavoice