Το OTAVOICE στη Θεσσαλονίκη στις εκλογές ανάδειξης Συμβουλίων της ΠΕΔ-ΚΜ

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο συνεργάτης του OTAVOICE, Βασίλης Περδικίδης και παρακολουθεί τις διαδικασίες εκλογής του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την ημερήσια διάταξη και τις τοποθετήσεις του απερχόμενου προέδρου Λάζαρου Κυρίζογλου και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Επίσης τοποθετήθηκαν ο υποψήφιος πρόεδρος , δήμαρχος Πυλαία – Χορτιάτη Καιτεζίδης Ιγνάτιος , που αναμένεται να είναι ο νικητής των εκλογών , ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης  και ο Βασίλης Ζησάκος από την Ανεξάρτητη Κίνηση. Αυτή την ώρα οι εκλέκτορες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα και θα ακολουθήσει η διαλογή των ψηφοδελτίων.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός και Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

Κατά την ψηφοφορία προηγούνται οι εκλέκτορες της περιφέρειας για ευνόητους λόγους και θα ακολουθήσουν αυτοί του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο συνεργάτης του OTAVOICE Βασίλης Περδικίδης με τον υποψήφιο πρόεδρο ΠΕΔ-ΚΜ δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη κ. Καιτετζίδη Ιγνάτιο και τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

Τα συγχαρητήρια της Γενικής Συνέλευσης απέσπασε ο οικοδεσπότης δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας για την άψογη οργάνωση της διαδικασίας εκλογής.

Εικόνες από την διαδικασία ψηφοφορίας , υπό την προεδρία στην Εφορευτική Επιτροπή του Χάρη Αηδονόπουλου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε στη Γενική Συνέλευση ότι: «Μετά τη λήξη της δημοτικής περιόδου 2014-2019 σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την τιμή που μου κάνατε να ηγηθώ ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων μας στην Κεντρική Μακεδονία. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος της συνεργασίας, της συνάντησης, του διαλόγου. Με το πνεύμα αυτό πορευθήκαμε πέντε χρόνια. Συνεχίσαμε το σημαντικό έργο το οποίο παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΕΔ-ΚΜ και το αναπτύξαμε περαιτέρω. Καταστήσαμε την ΠΕΔ-ΚΜ γνωστή σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και στο τελευταίο χωριό. Φροντίσαμε να καταξιωθεί ως θεσμός στο σύνολο της Αυτοδιοίκησης της χώρας μας»
Σχολιάστε