OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων το Σάββατο (16/11)

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στη καρδιά της πόλης(Μουσούρων- Δημ. Αγορά – Σπλάντζια) με την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους κ.Ζαχαρένια Σημαντηράκη.

Η ξενάγηση εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» και υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με φορείς του τόπου.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση Αστικές κατοικίες της Ενετοκρατίας στα Χανιά” με τον ιστορικό ερευνητή κ. Εμμανουήλ Μανούσακα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, έως την Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

p

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice