OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση στελεχών στην Πειραιώς , για τις εκλογές στην ΠΕΔΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης κ. Σπύρου Σταθούλη και με την παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Στεργίου  Γιώργου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας  στο Μοσχάτο, για τις επερχόμενες εκλογές στην ΠΕΔΑ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συγκρότηση του ενιαίου ψηφοδελτίου και οι οργανωτικές πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν για να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Κονταδάκης Στέλιος  Γραμματέας  Οργανωτικού και  ο Στάθης Ρεστέμης μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης, ενώ παρευρέθησαν  αυτοδιοικητικά στελέχη του Λεκανοπεδίου,  δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, τα οποία εκλέχθηκαν από τους δήμους της Αττικής , για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες εκλογής της νέας διοίκησης της ΠΕΔΑ.

Κατά την συνάντηση έλαβαν το λόγο οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία της ΠΕΔΑ ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μρκόπουλος και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , οι οποίοι σε συναινετικό κλίμα δήλωσαν ότι με πνεύμα συνεργασίας θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά την διαδικασία δηλώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα όργανα ( Εποπτικό και Συμβούλιο) και συγκροτήθηκαν τα ψηφοδέλτια της παράταξης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice