Συνάντηση Δήμαρχου Λεβαδέων με εκπρόσωπους του Συλλόγου Γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς και ειδικού Νηπιαγωγείου

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν χθες, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του εκπαιδευτικού προσωπικού του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς και του ειδικού Νηπιαγωγείου.

Συζήτησαν μαζί του για τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και εξέθεσαν τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης και αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών και στην προσβασιμότητα των χώρων από τα παιδιά του ειδικού Νηπιαγωγείου.

Εστίασαν κυρίως σε τεχνικά ζητήματα του ενοικιαζόμενου κτηρίου καθώς και του αύλειου χώρου, προσκομίζοντας φωτογραφίες των χώρων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψή τους, εξήγησε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να προκηρυχθεί διαγωνισμός για ενοικίαση κατάλληλων κτηρίων με σύγχρονες προδιαγραφές, συνεπώς επίκειται μετακίνηση κάποιων Νηπιαγωγείων σε καινούριους χώρους. Δεσμεύτηκε αφού μελετήσει τα στοιχεία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, να αποφασιστούν οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια και τις ανάγκες των παιδιών.
Σχολιάστε