Πόλεμος επιχειρηματιών στην Δράμα για την Ονειρούπολη-Σταμάτησαν οι εργασίες λόγω ασφαλιστικών μέτρων

Πόλεμος έχε ξεσπάσει στη Δράμα με φόντο την λειτουργία της Ονειρούπολης , ενός χριστουγενιάτικου θεσμού που επί 16 χρόνια είναι το βασικό δρώμενο της πόλης στην εορτατιστική περίοδο. Για πρώτη  φορά όμως έχει ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ ανταγωνιστών και στο παρασκήνιο διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλους. Ήδη σταμάτησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση των υποδομών της Ονειρούπολης ,με κίνδυνο να τιναχθέι στον αέρα η διοργάνωση,  μιας και κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από επιχειρηματίες παιχνιδιών.

Η σύγκρουση είναι για το ποιός επιχειρηματίας θα πάρει την χριστουγεννιάτικη γιορτή , ενώ σε πολιτικό επίπεδο υπάρχουν αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ αυτοδιοικητικών της Δραμινής πρωτεύουσας.

Μόλις χθες  ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, πέρασε στην επίθεση  αναρτώντας  σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο, στο οποίο ανέφερε ότι κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για τις εργασίες της Ονειρούπολης… πράγμα που σημαίνει, όπως λέει, ότι «η Ονειρούπολη τινάζεται στον αέρα». Ο ίδιος ρωτάει «ποιοι κρύβονται από πίσω;» και τονίζει ότι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 το απόγευμα «θα μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων. Όλη η αλήθεια θα λάμψει…»

Απάντηση σε σχόλια που τον ενέπλεξαν με την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων , έδωσε και ο Παναγιώτης Γεωργιάδης , τεως μέλος του ΔΣ της ΔΕΚΠΟΤΑ , ο οποίος κατά το παρελθόν είχε καταγγείλει τις επιλογές και τις διαδικασίες που ακολουθούσε η διοίκηση του δήμου στην διοργάνωση της Ονειρούπολης. Όπως εξηγεί σε μακροσκελή ανακοίνωση του , δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις σημερινές αντιπαραθέσεις επιχειρηματιών και πως είχε καταθέσει έχοντας «Έννομο Συμφέρον» μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για την Ονειρούπολη 2016-2017 για παρανομίες, παρατυπίες και πολλά άλλα ως μέλος του ΔΣ της ΔΕΚΠΟΤΑ.
Σχολιάστε