Μαζεύει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου υλοποιεί ειδικό πρόγραμμα για την καταγραφή και απόσυρση όλων των εγκαταλειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του.

Στόχος της δημοτικής αρχής η άμεση απομάκρυνσή τους μιας και αποτελούν σημαντική πηγή δημιουργίας απορριμμάτων αλλά και αποβλήτων με σοβαρές επιπτώσεις (σκουριές, λάδια, υγρά φρένων) για το περιβάλλον.

Όπως αναφέρει σχετικά σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος:

«Ξεκινήσαμε την περισυλλογή των εγκαταλειμμένων οχημάτων, που λόγω της μακράς ακινησίας τους, αποτελούν σημαντική πηγή δημιουργίας απορριμμάτων αλλά και αποβλήτων με σοβαρές επιπτώσεις (σκουριές, λάδια, υγρά φρένων) για το περιβάλλον.

Τα περίπου 300 εγκαταλειμμένα οχήματα καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και συχνά αποτελούν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.

Ο Δήμος μας μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου υλοποιεί ειδικό πρόγραμμα για την καταγραφή και απόσυρση όλων των εγκαταλειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια του Δήμου μας για αναβάθμιση του περιβάλλοντος αποσύροντας οι ίδιοι τα οχήματά σας ή αναφέροντας τα οχήματα που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στα όρια του Δήμου μας στο 213 20 20 298».
Σχολιάστε