OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τι “μαγειρεύει” για τις Σέρρες, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις μαγειρικές του ικανότητες ενεργοποίησε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, για να προβάλει την πόλη του και να δείξει μέσα από μια ζωντανή συνέντευξη του το όραμα του και τα σχέδια του για τις Σέρρες 2019-2023.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Meet the Chef» του καναλιού ΕΝΑ Chanņel της Καβάλας, με τον   Εxecutive Chef Στέλιο Δίγκα και τον Γιώργο Λορέντζο, δίνει μέσα από ένα εμβληματικό χώρο των Σερρών την Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, τα δικά του αυτοδιοικητικά μηνύματα, αλλά ταυτόχρονα μαγειρεύει μια ιδιαίτερη συνταγή το “Βουβαλωτό”.

Είμαστε μια νέα δημοτική αρχή που έχει σχέδια , ανέφερε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο τόπος μας έχει πολλές ανάγκες, ανάγκες που έχουν σχέση με την καθημερινότητα.  Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομορφιά της πόλης, να κάνουμε τα έργα που είναι απαραίτητα για να έχουμε ένα διαφορετικό επίπεδο, γιατί στους Σερραίους αξίζει κάτι παραπάνω.

Ένα σημαντικό έργο για το δήμαρχο Σερρών είναι η ανάπλαση της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων , στην οποία την τελευταία εικοσαετία δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική παρέμβαση.

Μαγειρεύοντας στα αυτοδιοικητικά των Σερρών σκοπεύει να ανακατέψει τα πράγματα για να αποκτήσει η πόλη χρώμα και μια διαφορετική εικόνα. Δεν ισοπεδώνουμε , ούτε μηδενίζουμε το σήμερα , έχουν γίνει αρκετά από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές , αλλά εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε.

Υπάρχουν έργα που μπορούν να γίνουν άμεσα , όπως η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας αλλά υπάρχουν και έργα που θέλουν σχεδιασμό και χρόνο να υλοποιηθούν.

Πάντως αν και δήλωσε ερασιτέχνης της μαγειρικής , έδειξε να τα καταφέρνει μια χαρά … και βέβαια δεν παρέλειψε να προσφέρει σαν οικοδεσπότης τους παραδοσιακούς ακανέδες.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice