OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η «Χορευτική Ομάδα Νέων Διονύσου» με 200 εθελοντές και το Δήμαρχο Γ.καλαφατέλη, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε ενεργά η δραστήρια Χορευτική Ομάδα Νέων Διονύσου «Αχ, Ελλάδα σ΄αγαπώ», όπου συμμετείχε με 200 εθελοντές από το Δήμο Διονύσου, σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής, τους γονείς των παιδιών αλλά και το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη.

Ειδικότερα 4 πούλμαν, προσφορά του ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησαν στις 4.30 π.μ. της 10ης Νοεμβρίου, με εθελοντές από το Διόνυσο, προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης μετά το τέλος του Μαραθωνίου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές του Δήμου Διονύσου, για τη συμμετοχή τους σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη μεγάλη σημασία και αξία του εθελοντισμού.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου η καθηγήτρια του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου Αγγελική Πανουσοπούλου και ο καθηγητής του Λυκείου Άνοιξης Βασίλης Μουζάκης, εκπροσωπώντας τη «Χορευτική Ομάδα Νέων Διονύσου», επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Διονύσου και δώρισαν στον κο Καλαφατέλη δύο μπλούζες εθελοντή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. 

Ο Δήμαρχος Διονύσου τους ευχαρίστησε και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού και του εθελοντισμού.  

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice