OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Γορτυνία: Ακατανόμαστες ύβρεις από τον πρώην δήμαρχο, σε δημοτικό σύμβουλο

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του διατελέσαντα δημάρχου Γορτυνίας κ. Γιάννη  Γιαννόπουλου  και μάλιστα εντός του χώρου της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Με αφορμή το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην Πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση του επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστά το έργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν περισσότερα προβλήματα και ότι έχει απευθυνθεί στο Δήμο απο το 2014 και δεν έχει απαντήσει ο Δήμος στα αιτήματα του, προκλήθηκε ένταση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας με τους δημότες που παρευρίσκονταν να αποδοκιμάζουν τον πρώην Δήμαρχο.
Το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος ο οποίος είπε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το ψητό.
Εκεί έξαλλος ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος απευθυνόμενος  στον κ. Δημάκο του είπε: ¨τι λέει αυτό το αρχ@@ι¨  και η έκφραση του  ξεσήκωσε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Στάθης Κούλης εμφανώς ενοχλημένος  παρενέβη  από την απρεπή συμπεριφορά  του κ. Γιαννόπουλου  και ανέφερε ότι είνια ντροπή να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Έχω στο  παρελθόν  δεχθεί και ο ίδιος ανάλογες βρισιές από αυτόν και τον κάλεσε τέτοιους χαρακτηρισμούς να μην τους κάνει στο δημοτικό συμβούλιο και δεν θα ανεχτεί ανάλογες συμπεριφορές σε μέλη της δημοτικής του ομάδας.
Ο πρωην δήμαρχος δεν ανακαλούσε τους χαρακτηρισμούς  παρόλη την προσπαθεια που κατεβλήθει και ο Πρόεδρος  του δημοτικού συμβουλίου αναγκάστηκε να διακόψει  την συνεδρίαση.
Μετά απο λίγα λεπτά ξανάρχισε η συνεδρίαση και ο κ. Γιαννόπουλος είπε : ¨και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό¨ Ο κ. Δημάκος είπε ¨ Δεν έχω να ζητήσω συγνωμη για τίποτα, ψητό εννούσα το έργο, αλλά αν νομίζατε κάτι άλλο όποιος έχει τη μύγα…..¨

https://youtu.be/frobzYj5feo

Πηγή  & Βίντεο © arcadiaspot.gr

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice