OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού των πλατειών στον Δήμο Πειραιά

Στο πλαίσιο της επιχείρησης καθαρισμού και εξωραϊσμού των πλατειών της πόλης, μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, προχώρησε σε μια σειρά εργασιών, στο πάρκο επί της Γρηγορίου Λαμπράκη και Σωτήρος Διός στο Πασαλιμάνι, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη  Ρέππα.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία, κλάδεψαν τα δέντρα, περιποιήθηκαν το πράσινο, έβαψαν τους στύλους φωτισμού, καθάρισαν από γκράφιτι και έπλυναν το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, αφαίρεσαν κολλημένες αφίσες από τα πίλαρς και τοποθέτησαν νέα παγκάκια.

Ο Aντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ξεκινήσει τους καθαρισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης. Ο κ. Ρέππας  πρόσθεσε ότι ο Δήμος δοκιμάζει κάποια καινούργια συστήματα καθαρισμού, με αμμοβολή για να καθαρίζει τα γκράφιτι και υδροβολής με ατμό για να αφαιρεί τις αφίσες, αλλά και για να καθαρίζει μάρμαρα και πλακάκια. Δήλωσε, τέλος, ότι παρόμοιες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις πλατείες της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice