OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ στον Δήμαρχο Αρταίων

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψη του στην Άρτα (η επίσκεψη του οποίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Δ’ Πανελλήνιου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού που λαμβάνει χώρα στην Άρτα από 8 έως 10 Νοεμβρίου), ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα με μια σειρά από δράσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Αρταίων, με στόχο την προώθηση και αναβάθμιση του τουριστικού τομέα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, ενημέρωσε και ζήτησε από τον κ. Φραγκάκη την αναβάθμιση του παραρτήματος του Ε.Ο.Τ. Άρτας με προσωπικό, ώστε να λειτουργεί και Σαββατοκύριακα και απογευματινές ώρες, την ενίσχυση των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της «Βυζαντινής Άρτας», την ένταξη της Άρτας στα τουριστικά φυλλάδια του Ε.Ο.Τ., την λειτουργία του Ιερού Ναού της Παρηγορήτριας  ως εκκλησία  και όχι ως μουσείο, την δημιουργία δικτύου περιοχών με βυζαντινά μνημεία καθώς και των περιοχών όπου έζησε ο Άγιος Μάξιμος Γραικός, καθώς και την ένταξη της περιοχής μας στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας ως σχολικός προορισμός. Επίσης  ο Δήμαρχος ζήτησε τη διοργάνωση στην Άρτα ενός Πανελληνίου Τουριστικού  Συνεδρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία και την ενημέρωση, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου για την διοργάνωση ενός Πανελληνίου Τουριστικού Συνεδρίου στην Άρτα σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει από την πλευρά του κάθε ενέργεια, ώστε  η Άρτα να αποτελέσει τουριστικό προορισμό.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice

Δ.Ωρωπού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη χωματερή αποβλήτων στην Τανάγρα

otavoice