OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Λειψών: Οι Λειψοί εντυπωσιάζουν σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη!

Ως νέα και ποιοτική πρόταση διακοπών στα Δωδεκάνησα, αναδείχθηκαν οι Λειψοί μέσα από τις πρόσφατες εκθεσιακές συμμετοχές του Δήμου στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Το καλαίσθητο όσο και πρωτοποριακό  περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μετέφερε έστω και νοερά τους επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού WTM 2019 από το Λονδίνο στον αυθεντικό κόσμο των Λειψών που συμμετείχαν με δικό τους stand μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου 2019.

Άλλωστε, οι εικόνες από τους εξωτικούς Λειψούς που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα μετά την προγραμματισμένη επίσκεψη δεκάδων instagramers που οργανώθηκε πρόσφατα από τον Δήμο, αποτέλεσε το κατάλληλο θέλγητρο για να παρακινήσει δημοσιογράφους, επαγγελματίες και κοινό  να ενδιαφερθούν για το νησί της θεάς Καλυψούς. Με τη στήριξη εξειδικευμένης εταιρίας συμβούλων, προγραμματίστηκαν ενημερωτικές συναντήσεις με bloggers και δημοσιογράφους που φημίζονται για τα αφιερώματα τους σχετικά με άγνωστους προορισμούς  και καλά κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου! Στην προστιθέμενη αξία του προορισμού, οι συμμετέχοντες στα επαγγελματικά ραντεβού συνεκτίμησαν και τις οικολογικές προεκτάσεις με τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για την κατάργηση πλαστικών μιας χρήσης, γεγονός που έχει λάβει ήδη διεθνή προβολή.

Τη «σκυτάλη» πήρε τριμελής δυναμική αποστολή αποτελούμενη από την κυρία  Ευαγγελίστρια Λαουντού, τον κ. Κωνσταντίνο Μπουράκη και την κυρία Πετρούλα Σείτη που ενθουσίασαν το κοινό της έκθεσης Philoxenia 2019 στη Θεσσαλονίκη, με τη θετική αύρα που εκπέμπει ο προορισμός! Τοπικά εδέσματα και εκλεκτός οίνος συνόδευαν ιδανικά το προωθητικό υλικό και προπάντων τη ζεστή και φιλική διάθεση των εκπροσώπων του μαγευτικού παραδείσου των Δωδεκανήσων.

Ανάμεσα στους δεκάδες νέους φίλους που κέρδισε ο προορισμός στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 8-11 Νοεμβρίου 2019, ήταν και ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας που υποσχέθηκε να επισκεφθεί τους Λειψούς προκειμένου να βιώσει τη μοναδική εξωτική εμπειρία. «Τα τελευταία χρόνια «χτίζουμε» το όνομα του προορισμού μέσα από στοχευμένες και πρωτότυπες κινήσεις, δίνοντας πολλές φορές  το παράδειγμα όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Οι επιδόσεις που σημειώνουμε επιβραβεύουν τις προσπάθειες μας και η αγάπη του  ταξιδιωτικού κοινού μας εμπνέει για τα επόμενα βήματα», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ Φώτης Μάγγος, αναφορικά με τη στρατηγική του Δήμου για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού.

 

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΔΕ- Δήμαρχος Χανίων: Είμαστε στην κορυφή των ψηφιακών υπηρεσιών

otavoice

Σύμβαση για αποκατάσταση και ανάδειξη γέφυρας στις εκβολές ποταμού Ταυρωνίτη στο Δήμο Πλατανιά

otavoice

Βριλήσσια: Ανοιχτή συζήτηση για την Κοινωνική θωράκιση & τις θεσμικές παραμβάσεις

otavoice

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Καρδίτσας

otavoice

ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου: Διευκρινίσεις σχετικά με το νερό στην Δ.Ε. Μυγδονίας

otavoice

Δήμος Πύργου: Συνάντηση Αντωνακόπουλου με φορείς της πόλης

otavoice