OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αγ. Βαρβάρας σε ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Αυτά που διακινεί θα όφειλε να επαληθεύσει σε συνάντηση που θα έπρεπε να κάνει με τη δημοτική αρχή»

Ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρεται σε «σωρεία εργασιακών παραβάσεων και προβλημάτων», τα οποία μάλιστα καταγγέλλει και η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργατών και Υπαλλήλων Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ζητήματα που, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η ΠΟΕ-ΟΤΑ, «θεωρούσαμε πως έχουν λυθεί προ πολλού εξακολουθούν να υφίστανται στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας».

Η απάντηση από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας δεν άργησε να έρθει μέσω σχετικού Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τα όσα του προσάπτει το συνδικαλιστικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναφέρει:

 

«H ΠΟΕ- ΟΤΑ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας   με βάση αόριστες καταγγελίες και  ανεξακρίβωτες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση αυτή αδικεί τη δημοτική αρχή διότι, αυτή αποκαθιστά -με συγκεκριμένες πράξεις και αποφάσεις- όλες τις αντεργατικές λειτουργίες και συμπεριφορές της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Για το λόγο αυτό η νέα διοίκηση θα έπρεπε  να επαινείται από την Ομοσπονδία αντί να κατηγορείται.

Την αδικεί, επίσης, διότι η πολύχρονη αυτοδιοικητική  και κοινοβουλευτική θητεία του δημάρχου έχει δώσει σαφή δείγματα θαρραλέας και τεκμηριωμένης υποστήριξης των διεκδικήσεων των εργαζόμενων στους ΟΤΑ.

Αδικεί και την ΠΟΕ- ΟΤΑ διότι αυτά που διακινεί με δελτία τύπου θα όφειλε, ήδη, να  επαληθεύσει σε συνάντηση που θα έπρεπε να  κάνει με τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο, πριν τα δημοσιοποιήσει.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε, προ πολλού προσκληθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση, την οποία είχε αποδεχθεί,  αλλά δυστυχώς δεν προσήλθε».

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice