Ατύχημα για τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο

Ραντεβού με την ατυχία για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών είχε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα κλοπής στην Πλατεία Βικτωρίας, καθώς άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου και έκλεψαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του Δημάρχου και τώρα ο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είχε ατύχημα με το πόδι του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11) και ενώ περπατούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια γύρισε το πόδι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους, όπου διαπιστώθηκε ζημιά στο μετατάρσιο με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί γύψος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο συμβάν μέσα από τον λογαριασμό του γράφοντας σχετικά:

«Τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποια στιγμή στα χέρια του μάγου Νίκου Σούρα θα πέσουμε. Πέρα από τα «ευχαριστώ» προς αυτόν, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς για λίγες ημέρες θα είμαι σχετικά δυσεύρετος αλλά και από τους θεατές της θεατρικής παράστασης «Σπασμένο γυαλί» καθώς οι παραστάσεις μετά μεγάλης μου λύπης είναι αυτονόητο ότι ματαιώνονται. Εις το επανιδείν».

Το OTAVOICE εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο.
Σχολιάστε