Αγοραστός: «Ολοκληρώθηκε μια διεκδικητική και αποτελεσματική θητεία στην ΕΝΠΕ- Επικεντρώνω τις δυνάμεις μου για τη Θεσσαλία»

Με μια σύντομη και περιεκτική δήλωση του ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός , δημοσιοποιεί την απόφαση του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του θεσμικού οργάνου των περιφερειών και να επικεντρωθεί στο έργο του στην Θεσσαλία , όπου διανύει την τρίτη θητεία του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου, προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.
Παράλληλα θα συνεχίσω την άοκνη δραστηριότητά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου και το κέντρο σχεδιασμού και λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τις μάχες που δώσαμε, τις νίκες που κερδίσαμε και τα σημαντικά αποτελέσματα που πετύχαμε σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τη χώρα μας».

Ως γνωστό την προεδρία της ΕΝΠΕ θα διεκδικήσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας.
Σχολιάστε