Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Δ.Σ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς.

Συζήτησαν για τις δράσεις που έχει αναπτύξει το τοπικό τμήμα, με την παροχή βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και για την σπουδαία δουλειά που επιτελεί η ομάδα εθελοντισμού. Ακόμα, αναφέρθηκαν στις ανάγκες και τα προβλήματα του χώρου στέγασης των γραφείων του οργανισμού.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, εξήρε το έργο του οργανισμού και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στέγασης. Επεσήμανε την ανάγκη συντονισμού των δράσεων του Δήμου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στο πλαίσιο συμπαράστασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ζήτησε από το σύλλογο μέσω στοχευμένων προγραμμάτων και δράσεων να υπάρξει ευαισθητοποίηση σημαντικών κοινωνικών ομάδων όπως τα παιδιά.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι η συνεργασία μεταξύ των συλλόγων θα συμβάλλει στην βελτίωση της ζωής των ευάλωτων ομάδων, στην καλλιέργεια του ανθρωπιστικού πνεύματος των πολιτών και στη ενίσχυση της διάθεσης για συμμετοχή.
Σχολιάστε