Στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ,ο δήμαρχος Ωρωπού για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και την ανάπτυξη

Συνάντηση  σήμερα με τον Υπουργό Ανάπτυξης  Άδωνη Γεωργιάδη  είχε ο  Δήμαρχος Ωρωπού, κ. Γιώργος Γιασημάκης. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης είχε στο επίκεντρο της συζήτησης την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τα αναπτυξιακά σχέδια του δήμου και τη σημαντικότητα εφαρμογής τους.

Ο Δήμος Ωρωπού όπως μας ανέφερε ο κ. Γιασημάκης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να εκμεταλλευτεί τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται μέσα από το ΕΣΠΑ, από ευρωπαϊκά προγράμματα και επενδυτικά σχέδια ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό , γνωρίζοντας τις ταμειακές αδυναμίες του δήμου και τα υπέρογκα χρέη , δημιουργήσαμε μια ειδική ομάδα επιστημόνων-συνεργατών που προσπαθούν να ανοίξουν άγνωστες για τον Ωρωπό , πόρτες εντός και εκτός συνόρων.

«Από τον κ. Γεωργιάδη πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα έχουμε την αμέριστη στήριξη του , στην προσπάθεια που κάνουμε», κατέληξε ο δήμαρχος Ωρωπού.

Στη συνάντηση Γεωργιάδη- Γιασημάκη , ήταν παρών και ο βουλευτής  Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας , κ. Βασίλης Οικονόμου.

 

 
Σχολιάστε