Παράπονα για την καθαριότητα σε περιοχές του Διονύσου – Λακαφώση στο OTAVOICE: «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ένα ταχύτερο αποτέλεσμα»

Απαντήσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με όγκους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Διονύσου έδωσε στο OTAVOICE η Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Καθημερινότητας, κα. Γιούλα Λακαφώση.

Δημότης Διονύσου, με το όνομα George Nolas, διαμαρτύρεται πως εδώ και καιρό o Δήμος Διονύσου δεν έχει μαζέψει τα σκουπίδια στην περιοχή Αιολίδος και παρέθεσε και σχετικές φωτογραφίες μέσω e-mail που απέστειλε στο OTAVOICE.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τι γίνεται σε ένα από τους καλύτερους και πιο ακριβούς Δήμους της Ελλάδας

Δείτε φωτογραφίες

–          Κοντά στο παζαρακι που γίνεται (πίσω από τις μπάρες)

–          Κατά μήκους της Διονύσου

–          Στην περιοχή Αιολίδος

Ο νέος δήμαρχος μάλλον δεν διαμένει στην περιοχή και δεν έχει άποψη ή δεν έχει καλούς συνεργάτες στην καθαριότητα ή οι δημοτικοί υπαλληλοι δεν παιρνουν το πρόγραμμα τους σωστά.

Είναι λυπηρό να εξαρτόμαστε από ανθρώπους που μας ταλαιπωρούν ή έχουν άγνοια ή έιναι ανοργάνωτοι.

Αν δεν μπορεί να το χειριστεί όλο το δημοτικό συμβούλιο να παραιτηθεί και να αναλάβουν άλλοι.

Αν ξανασυμβεί αυτό ,έχουμε αποφασίσει όλοι στην περιοχή της Αιολίδος θα φέρουμε τα σκουπίδια στο Δημαρχείο μπροστά.

Αν ο δήμαρχος και οι υπεύθυνοι καθαριότητας έχουν μάθει να ζουν με αυτές τις συνθήκες , είναι δικό τους θέμα.

Εμείς δεν έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις συνθήκες

Με εκτίμηση,

George Nolas
Marketing Director»

Για το σχετικό θέμα αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με όγκους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Διονύσου έδωσε απαντήσεις μέσω του OTAVOICE η Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Καθημερινότητας, κα. Γιούλα Λακαφώση.

Η κα. Λακαφώση τόνισε αρχικά πως παρ’ όλο που η νέα Δημοτική Αρχή παρέλαβε «ένα Δήμο Διονύσου βρώμικο και με διαλυμένα μηχανήματα», καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καθαρίσει τον Δήμο από τόνους απορριμμάτων και πρόσθεσε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η συγκομιδή σκουπιδιών και από τις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτικά η κα. Λακαφώση τόνισε: «Έχουμε κατορθώσει με υπεράνθρωπες προσπάθειες να βελτιώσουμε την κατάσταση που επικρατούσε στον Δήμο πριν από μερικούς μήνες. Καθημερινά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, από την 1η Σεπτέμβρη, διοίκηση και εργαζόμενοι. Δυστυχώς παραλάβαμε έναν Δήμο Διονύσου βρώμικο και με διαλυμένα μηχανήματα. Συνεχίζουμε όμως την συντονισμένη μας προσπάθεια, ακόμα πιο δυνατά και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ένα ταχύτερο αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η συγκομιδή σκουπιδιών και από τις υπόλοιπες περιοχές».
Σχολιάστε