OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο δήμαρχος Ωρωπού αποκαλύπτει στους δημότες την αλήθεια και τις ευθύνες για τα οικονομικά του δήμου

Ανοιχτή πρόσκληση στους δημότες Ωρωπού απεύθυνε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης , για να τους ενημερώσει για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει , εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και των μεγάλων χρεών που παρέλαβε.

Την Κυριακή στον πολυχώρο “Ατλαντίς¨καλεί όλους τους δημότες ανεξαιρέτως , σε μια ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης και συζήτησης.

Μέχρι σήμερα από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις και αναμένεται στην συνάντηση αυτή με τους δημότες να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του, γιατί όπως λέει η υπόσχεση που έδωσε για διαφάνεια και σεβασμό στον πολίτη θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Όπως μας εξήγησε θα πρέπει να μάθει και ο τελευταίος κάτοικος του δήμου Ωρωπού την αλήθεια, δεν έχουμε δικαίωμα να την κρύψουμε και να γνωρίζει πως θα πορευτούμε στη συνέχεια σαν δημοτική αρχή. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το Δήμο , αλλά με τους δημότες στο πλευρό μας , θα τα καταφέρουμε.

Όμως όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση θα πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν, για να μην ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα στον τόπο μας, επισήμανε.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice