OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκίνησε το Opening Session στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στα πλαίσια του EURegionWeek

Σε λίγο ξεκινά το Opening Session στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του #EURegionsWeek .

Από τις Βρυξέλλες ο Δημήτρης Γερογιάννης  μας μεταφέρει το κλίμα  από μια σημαντική διοργάνωση στα πλαίσια λειτουργίας της Ε.Ε. όπου συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης που αναζητούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, μέσα από νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Εδώ μπορείτε να δείτε το memo του Opening Session

Ο κ Γερογιάννης επισημαίνει: “Βρίσκομαι εδώ για να παρακολουθήσω τις εργασίες της διοργάνωσης  και να οργανώσω  την άφιξη του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου στο EU Regions Week 2019.  Έφτασε η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας, “ο δήμος της καρδιάς μας”, να περάσει επιτέλους στη νέα εποχή της ανάπτυξης, του σύγχρονου μοντέλου ενός έξυπνου ψηφιακού Δήμου και της παραγωγικής εξωστρέφειας όπως του αξίζει! Με τα κατάλληλα εργαλεία και συνεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αξιοποιώντας τις ποιοτικές παραγωγικές δυναμικές του, τις εξαιρετικές του φυσικές ομορφιές και τον τεράστιο ιστορικό, πολιτιστικό, παραδοσιακό και θρησκευτικό του πλούτο θα κάνει το πέρασμα από την εσωστρέφεια των τελευταίων δεκαετιών στην εξωστρέφεια της νέας εποχής. Πολύ σημαντικά επίσης όλα τα sessions για το περιβάλλον για μια πράσινη πόλη με καλές πρακτικές ανακύκλωσης, τις σχέσεις του Δήμου και των Δημοτών και ιδίως τα sessions της κοινωνικής πολιτικής.”

Επίσης  είχα τη χαρά να βρεθώ εκ νέου μετά από χρόνια με τον καλό φίλο της Ελλάδας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Διεύθυνσης DG REGIO και υπεύθυνου στο πρωτόκολλο Sam van de Kerckhof.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice