Ενωμένος ο Δήμος Φυλής!

Στην εκλογή του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη ως εκπροσώπου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔΑ) αποβλέπει η σύμπραξη της παράταξής του με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

Με τη σύμπραξη των δύο παρατάξεων, που προβλέπεται από τον πρόσφατο νόμο για την κυβερνησιμότητα των Δήμων, ο πρώην Δήμαρχος εξασφάλισε στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2019, τη μια από τις δύο εκλόγιμες θέσεις της παράταξης του Χρήστου Παππού (για την δεύτερη προτάθηκε κι εκλέχτηκε η Χρυσούλα Κουράση).

Στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Μπουραΐμης ξεκαθάρισε ότι αυτός ήταν ο λόγος της σύμπραξης και ότι εντάσσεται στη λογική του ενιαίου μετώπου που πρέπει να παρουσιάζει ο Δήμος προς τα έξω. «Έλεγα κι εξακολουθώ να λέω ότι θα πρέπει να εμφανιζόμαστε ενωμένοι προς τα έξω. Στα εσωτερικά μας θέματα, θα στηρίζουμε αυτά που θεωρούμε σωστά, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, αλλά θα διατηρήσουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε τη διαφωνία μας, όπου κρίνουμε ότι πρέπει να το κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Δήμαρχος.

Σχολιάζοντας τη σύμπραξη των παρατάξεων ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επιβεβαίωσε ότι οφείλεται στην ανάγκη εκλογής του Δημήτρη Μπουραΐμη ως ενός από τους εκπροσώπους του Δήμου στην ΠΕΔΑ. «Έχω δείξει ότι σέβομαι όλους τους συναδέλφους και κυρίως τους πρώην Δημάρχους, τους οποίους τιμώ σε κάθε ευκαιρία. Από την άλλη, είναι διακηρυγμένη θέση μας ότι ως παράταξη «ενώνουμε και δε διχάζουμε». Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, ενωτικά, με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων για το καλό του τόπου. Έχουμε λάβει από το Λαό ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε, αλλά θα σεβαστούμε τις αντίθετες απόψεις και το δικαίωμα στη διαφωνία», κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.
Σχολιάστε