Δήμος Ζίτσας: Προγράμματα κατάρτισης στην Κρεοπαραγωγό Πτηνοτροφία διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Κρεοπαραγωγό Πτηνοτροφία διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Ιωάννινα την 17 Νοεμβρίου 2019 και την 18 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες που είναι ήδη, ή προτίθενται να γίνουν, πτηνοτρόφοι για την εκτροφή κοτόπουλου, γαλοπούλας ή πατρογονικών σμηνών.

Η εκπαίδευση θα γίνει υπό την επιστημονική καθοδήγηση καταξιωμένων επιστημόνων με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, τόσο από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα όσο και από την αγορά. Το πρόγραμμα κατάρτισης «Κρεοπαραγωγός Πτηνοτροφία», θα παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου παραγωγής κρέατος πτηνών με ανάλυση όλων των παραγόντων που συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, παραγωγικού και οικονομικού.

Τα πρόγραμμα θα διαρκέσει 10 ημέρες/40 ώρες, δέκα 4ωρα μαθήματα για δύο εβδομάδες, (Δευτέρα με Παρασκευή).

Στο τέλος του προγράμματος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Επικεφαλής της δράσης είναι ο Μιχάλης Γκολιομύτης, Επίκουρος Καθηγητής του ΓΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση επαγγελματιών και νεοεισερχόμενων στον κλάδο της κτηνοτροφίας (κατάρτιση Νέων Αγροτών κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κάνουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.generationag.org/pthnotrofia

Καταληκτική ημερομηνία αίτησης συμμετοχής είναι η 10η Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες, Άρτεμις Ρήγου

Γραφείο Διαχείρισης Φυσικού έργου (PMO) Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά.

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιερά οδός 75, Αθήνα, 11855, τηλ. 210-5294963, 210-5294964.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», είναι μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων στον αγροδιατροφικό τομέα, της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Σχολιάστε