Δήμος Θεσσαλονίκης: Βραδινό… πάρτι με τον 8ο διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Χιλιάδες δρομείς, άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, από 60 χώρες, πλημμύρισαν χθες κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον 8ο διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της πόλης.

Το ετήσιο βραδινό… πάρτι της συμπρωτεύουσας, το οποίο διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων, με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS. Εχει, ακόμη, την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πλήθους θεσμικών και εθελοντικών Φορέων.

Νικητής στη βασική διαδρομή των 21,1χλμ αναδείχτηκε ο Θόδωρος Αναγνώστου, με χρόνο 1:08:43. Στις γυναίκες πρώτη το νήμα έκοψε η Στεφανία Λεοντιάδου με χρόνο 1:20:43.

Στο δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5.000), στον οποίο παρουσία είχαν πολλές αναγνωρίσιμες αθλητικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων οι Φανή Χαλκιά, Ευθύμης Ρεντζάς, Σωτήρης Κυριάκος, Λάμπρος Χούτος, νικητής ήταν ο Κώστας Γκελαούζος (14:09). Στις γυναίκες πρωτιά σημείωσε η 14χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη (17:16).

Σημείο τερματισμού και στις δύο διαδρομές ήταν ο Λευκός Πύργος.

Πλήθος συμμετοχών στα 5 χλμ. και νικητές οι Γκελαούζος και Χατζηπαναγιώτη

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού δρομέων- αθλητών και με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδρομή των 5.000 μέτρων κιαι Δυναμικού βαδίσματος που διοργανώθηκε σήμερα στη θεσσαλονίκη. Νικητής ήταν ο Κώστας Γκελαούζος της «Arla Protein Running Team» τερματίζοντας με νέο εντυπωσιακό ρεκόρ αγώνων (14:09). Στο βάθρο τον ακολούθησαν ο Χρήστος Παπούλιας (14:49) και ο Νίκος Σταμούλης (14:57).

Στις γυναίκες, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε η μόλις 14 ετών Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη, που συνέτριψε το προσωπικό της ρεκόρ στην απόσταση (17:16), αφήνοντας δεύτερη τη Φωτεινή Μυστακίδου (17:27) και τρίτη την Κατερίνα Κουτλή της «Arla Protein Running Team» (17:52).
Σχολιάστε