OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: 2000 εγγραφές προ των πυλών

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα δρόμου – θεσμό «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» βαίνουν οι εγγραφές, καθώς ελάχιστοι αριθμοί συμμετοχής είναι πλέον διαθέσιμοι.

Οι 2000 αριθμοί αναμένεται να διατεθούν νωρίτερα από τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου ημερομηνία κατά την οποία βάσει προκήρυξης θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας οι δηλώσεις συμμετοχής. Εξασφαλίστε άμεσα μία από τις θέσεις που απομένουν και βρεθείτε στην αφετηρία της μεγάλης αθλητικής γιορτής. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται στο επισυναπτόμενο link: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&l=GR&g=0

ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: [email protected] αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή – αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου – επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445. Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email [email protected].

Όπως είναι γνωστό, τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice