OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δ. Κόνιτσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Άνοια και Γηριατρική Ευπάθεια: Δύο σύνδρομα με σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων»

Πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα ημερίδα με θέμα: «Άνοια και Γηριατρική Ευπάθεια: Δύο σύνδρομα με σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων».

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου από το Οικοτροφείο «Νόστος» της Ε.Ψ.Ε.Π., το Δήμο Κόνιτσας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, ημερίδα με θέμα «Άνοια και Γηριατρική Ευπάθεια: Δύο σύνδρομα με σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων».

Ο ψυχίατρος και επιστημονικός υπεύθυνος της Ε.Ψ.Ε.Π. κ. Ευάγγελος Παππάς κατατόπισε το κοινό σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την άνοια, ενώ η ψυχολόγος, υπεύθυνη του προγράμματος advantage Ε.Ψ.Ε.Π. κα Μαρία – Λαμπρινή Κούλα παρουσίασε και ανέλυσε το θέμα της γηριατρικής ευπάθειας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε παρουσία των εργαζομένων και τροφίμων του οικοτροφείου «Νόστος», εκπροσώπων της Εκκλησίας και πλήθος άλλων δημοτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις προς τους ομιλητές στο τέλος των παρουσιάσεων.

Ο Δήμος Κόνιτσας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κόνιτσας ευχαριστούν την Ε.Ψ.Ε.Π. και το Οικοτροφείο «Νόστος» για την πολυετή άψογη συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice