OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ζέρβας: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από καρδιάς σε όλους τους μαθητές μας»

Στον Αγιασμό του 49ου Δημοτικού Σχολείου και του Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

Στο 49ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ρωτώντας αστειευόμενος σε ποια σειρά βρίσκονται τα πρωτάκια σημείωσε πως νιώθει και ο ίδιος «πρωτάκι» στον δήμο και τόνισε πως δεν είναι απλά «γείτονας, αλλά και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου και ελπίζω αυτά τα τέσσερα χρόνια να κάνουμε όμορφα πράγματα για το σχολείο μας, για την πόλη μας».

Κλείνοντας την παρέμβαση του προέτρεψε με νόημα  τα παιδιά να κάνουν πολλή φασαρία «για να σας νιώθω», μιας και το σπίτι του βρίσκεται κοντά στο σχολείο.

Ο κ.Ζέρβας σε μήνυμά του αναφέρει:

«Ημέρα αγιασμού σήμερα στα σχολεία όλης της χώρας. Είχα τη χαρά μαζί με τους μαθητές και τους καθηγητές να παρακολουθήσω την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 49ο Δημοτικό Σχολείο και αμέσως μετά στο Πειραματικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Η σκέψη μας στα πρωτάκια που ξεκινούν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από καρδιάς σε όλους τους μαθητές μας».

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice