OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Τζιτζικώστας κατά Μπουτάρη για Μετρό “Αρκετή ζημιά έκανες στην πόλη, φτάνει”

Βολές κατά του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε σήμερα  πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις ομόφωνες αποφάσεις των φορέων της πόλης το 2013 για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων υπαινίχθηκε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι εκείνος που υπαναχώρησε, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εξαιτίας του καθυστέρησε το έργο.

Ο  Απόστολος Τζιτζικώστας κατηγόρησε ευθέως  τον πρώην δήμαρχο ότι προσπαθεί  να παραμείνει στην επικαιρότητα  και παρεμβαίνει στο θέμα ,  επειδή δεν έχει κανένα ρόλο και αναζητά να αποκτήσει.

Ο περιφερειάρχης μίλησε για κάποιους που δίχασαν την πόλη με τις ακραίες και ενίοτε στα όρια της γραφικότητας θέσεις τους , φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Μπουτάρη τόσο σε θέματα διοίκησης του δήμου , όσο και σε ζητήματα αρχών.

«Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε παραμύθια, ζούσαμε σε μια φαντασίωση που μας οδήγησαν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αυτό πρέπει να τελειώνει εδώ. Δεν αντέχει διχασμό η πόλη. Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν αναζητώντας ρόλο», σημείωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αρχικά «δείχνοντας» τον Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε πρώτος την υπογραφή του στο ψήφισμα που απευθύνει η Κίνηση Πολιτών για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς με στόχο την διασφάλιση των αρχαιοτήτων, ενάντια στην απόφαση για απόσπαση και επανατοποθέτηση των ευρημάτων στον σταθμό της Βενιζέλου μετά και τις σχετικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ. Σήμερα μάλιστα δίνει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό.

«Τι δουλειά έχει; Αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, φτάνει» επεσήμανε με αγανάκτηση , ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice