OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Το OTAVOICE στην 84η ΔΕΘ!

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας, τη ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) που ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για πρώτη φορά το OTAVOICE!

Το OTAVOICE, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους που παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία το OTAVOICE μπήκε στη συνείδηση του κοινού και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

Το OTAVOICE δίνει δυναμικά φέτος το παρών στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη και πιο εξωστρεφή ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας.

Λίγες εβδομάδες πριν την συμπλήρωση ενός μόλις χρόνου λειτουργίας το OTAVOICE κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα και «αγκαλιάζει» ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, την οποία προβάλλει καθημερινά εδώ και έντεκα μήνες, με όλες τις αυτοδιοικητικές ειδήσεις και όχι μόνο! Οι αναγνώστες, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, τόσο στην Βόρεια Ελλάδα όσο φυσικά και σε ολόκληρη την επικράτεια έχουν αγκαλιάσει το OTAVOICE και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης σε όλους τους τομείς δεν σταματά να εξελίσσεται!

Από τις 7 Σεπτεμβρίου η Αυτοδιοίκηση της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, συνεχίζει να… παρελαύνει από την ΔΕΘ αλλά και από το περίπτερο του OTAVOICE.

Σας περιμένουμε…! Περίπτερο 15, stand No 06.

Ο Διευθυντής του OTAVOICE Αθανάσιος Μπέλτσος βρίσκεται… επί ποδός και μαζί του στη «μάχη» είναι οι συνεργάτες της ιστοσελίδας Βασίλης Περδικίδης και Χρήστος Αναστασίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Κρήτης: Δράσεις Ανάδειξης του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου “Kriti”

otavoice

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας

otavoice

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιτακτική η ανάγκη υλοποίησης του σχεδίου Μείωσης Εκπομπών

otavoice

Διαβούλευση για το πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία

otavoice

Π.Α.Μ.Θ: Σε οικισμούς της Ροδόπης ο Περιφερειάρχης για τις ζημιές από το χαλάζι

otavoice

Π.Ν.Α: Υπογραφή Σύμβασης για τη συντήρηση ασφαλτικών στρώσεων οδικού Δικτύου Λειψών

otavoice