OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνοικιακές Συνελεύσεις στις συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς με στόχο τη συλλογή των προτάσεων για τον “Συμμετοχικό Προϋπολογισμό”

Ξεκινούν οι επαναληπτικές Συνοικιακές Συνελεύσεις στις συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο τη συλλογή των προτάσεων για τον “Συμμετοχικό Προϋπολογισμό “.

Η Δημοτική Αρχή μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων σε αυτό το στάδιο, προσπαθεί να διαμορφώσει μία αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα μικρά τεχνικά έργα, τις δράσεις και τις πρωτότυπες ιδέες, που οι πολίτες επιθυμούν να υλοποιηθούν στην περιοχή τους, με την ενεργό συμμετοχή στη διαδικασία αυτή των Συνοικιακών  Συμβουλίων.

Στις Συνοικιακές Συνελεύσεις ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο προεδρεύων των Συνοικιακών Συνελεύσεων, Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Κόκκαλης, συλλέγουν τις προτάσεις οι οποίες θα κοστολογηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και ακολούθως κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν. Την πορεία εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού θα παρακολουθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω Συνοικιακές Συνελεύσεις:

Δευτέρα 7/10/2019  και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην συνοικία  «ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ & ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ» Νέας Ερυθραίας

Τρίτη 8/10/2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην συνοικία «ΚΑΣΤΡΙ» Νέας Ερυθραίας.

 Τετάρτη 9/10/ 2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην συνοικία  «Περιοχή Ελπιδοφόρου (δεξιά της Ελαιών)» στην Νέα Κηφισιά.

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες να αγκαλιάζουν και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια βελτίωσης της γειτονιάς τους.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice