Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 18-09-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2, Αθήνα)

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  • Ενημέρωση – Συζήτηση για τον έλεγχο και τη θωράκιση των κτιρίων μεγάλου ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Αττικής.
  • Εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, σύμφωνα με το Π.Δ. 74/2011 (ΦΕΚ Α΄181/22-08-2011).
  • Έγκριση σκοπιμότητας συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε πρόγραμμα Η2020, με τίτλο: «EUPHORIC – An equity-sensitive Urban Health and Wellbeing Platform harnessing the benefits of Earth Observation and Socioeconomics for effective and targeted policies».

 

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

 

  • Λήψη απόφασης για την κατάταξη αθλητικών εγκαταστάσεων εποπτείας Περιφέρειας Αττικής σε κατηγορίες του άρθρου 4 του Ν.4479/2017.

 

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

 

  • Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Πρωτεύοντος Αστικού Οδικού Δικτύου (Π.Α.Ο.Δ.), τα παράπλευρα δίκτυα της Αττικής Οδού καθώς και παράπλευρα δίκτυα της Π.Α.Θ.Ε. (εντός του Νομού Αττικής) και οδικό δίκτυο της τέως Δ.Ε.Σ.Ε. στα πλαίσια του έργου ΣΗΜ-3/18 : «Συντήρηση εξοπλισμού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Λειτουργία Κ.Δ.Κ.» για τα έτη 2019-2020.

 

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη)

 

  • Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το υπόλοιπο του έτους 2019 και για το έτος 2020.

 

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σ. Βοϊδονικόλας)

 

 

  • Ορισμός μελών στα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακών Ενοτήτων  Περιφέρειας Αττικής.

 

      (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

           ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

                           

                           ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  
Σχολιάστε