OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση για το μέλλον του Πανηλειακού στο δημαρχείο Πύργου, Αντωνακόπουλου με Δ.Σ.

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με το Δοικητικό Συμβούλιο  του Πανηλειακού, στόχος να συμμετάσχει  η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

 

Τα προβλήματα και τις προτάσεις της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανηλειακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου (5/09), με το δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και το ΔΣ της ομάδας

Ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε πως  ο δήμος θα συνεχίσει να βοηθάει όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου . Σε πρώτη φάση οι υπηρεσίες του δήμου θα προσχωρήσουν στη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων τη Συντριάδας και στη συνέχεια θα γίνει σχετικός προγραμματισμός για όλα τα γήπεδα του δήμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  με τη σειρά του, ευχαρίστησε το δήμαρχο που είναι αρωγός στο να μην διαλυθεί η ιστορική ομάδα και την υποστηρίζει, ώστε  να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος Αθλητισμού του δήμου Γιάννης Αργυρόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούσκος.      

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice