OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Μήνυμα ότι η Δημοτική Αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας του Δήμου, έστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός μιλώντας στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στην πρώτη συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στη Λότζια.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, η νέα αυτοδιοικητική περίοδος ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της δημοσιονομικής ανάκαμψης της χώρας, επισημαίνοντας ότι, η καλή συνεργασία θα λειτουργήσει προς όφελος των Δημοτών.

Παράλληλα ανέφερε ότι, μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάπτυξη της υπαίθρου και η στήριξη του Πρωτογενή Τομέα με δράσεις και έργα που θα τονώσουν περαιτέρω την παραγωγή.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Γιώργος Σισσαμάκης, συζήτησε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κ. Ευγενίας Στυλιανού, τα γενικά προβλήματα της περιφέρειας του Δήμου αλλά και τα επί μέρους θέματα κάθε κοινότητας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και οι πρόεδροι ενημερώθηκαν για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Δήμος τα επόμενα χρόνια για την ενίσχυση των Οικισμών σε όλο το εύρος της Δήμου.

Στόχος όπως είπε ο κ. Γιώργος Σισσαμάκης είναι να συνεχιστεί και να  αναπτυχθεί  περαιτέρω η συνεργασία της Δημοτικής αρχής με τις Κοινότητες για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες της κάθε περιοχής στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου αλλά και στις προοπτικές για την εκτέλεση σημαντικών έργων στις αγροτικές περιοχές.

 

Σχετικά Άρθρα

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice