OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Στην Αλόννησο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στην Αλόννησο θα βρίσκεται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός προκειμένου να εγκαινιάσει μια σειρά έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και του Interreg MED.

Συγκεκριμένα:

-Ο κ. Αγοραστός θα παραστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γενικό Λύκειο Αλοννήσου, στο Πατητήρι. Στις 10 π.μ. θα παραστεί στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου και στις 10.30 π.μ. θα εγκαινιάσει το κτίριο του σχολείου που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

-Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6 μ.μ. ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα εγκαινιάσει το δημόσιο πάρκινγκ που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Χώρα Αλοννήσου και στη συνέχεια, στις 6.30 μ.μ. θα εγκαινιάσει το Κέντρο Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο ανάδειξης του βραβευμένου από την Ευρώπη έργου των Υποβρυχίων Μουσείων και ειδικότερα του Υποβρύχιου Μουσείου στα ανοιχτά του νησιού της Περιστέρας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί της Αλοννήσου, ο κ. Αγοραστός θα επιβλέψει και άλλα έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα έχει συναντήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή και φορείς στο πλαίσιο του προγράμματος της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης (ΟΧΕ) Βορείων Σποράδων.

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice