Περιφέρεια Κρήτης: Με Μεξικό η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη, η Ελλάδα έμαθε τους αντιπάλους της και ξεκίνησε ήδη την…κατασκοπεία.

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε επικεφαλής στο πρώτο όμιλο και κληρώθηκε με την Αίγυπτο, τη Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν και το Μεξικό. Η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τους αγώνες της το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 21:00, αμέσως μετά τη λαμπρή τελετή έναρξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος! Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, εάν η Ελλάδα προκριθεί στην επόμενη φάση, θα διασταυρωθεί με τον Β’ όμιλο και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσει τη θρυλική Βραζιλία!

Ντρένοβα: «Θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας»

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας Αντρέας Ντρένοβα, αμέσως μετά την κλήρωση του SOCCA World Cup 2019, δήλωσε: «Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους και ομάδες με παράδοση στο μίνι ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα μας απέναντι στο Μεξικό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλουμε όλους τους Έλληνες δίπλα μας, να γεμίσουν την εγκατάσταση και να μας δώσουν τη φωνή τους για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσερι τη μελέτη των αντιπάλων μας, αλλά παράλληλα συγκεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά για να δείξουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε, μπροστά στον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει».
Σχολιάστε