OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας

Το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό και την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεωργίου Μαχειμάρη, καθώς και των μελών του νέου Δημοτικού συμβουλίου στην Αχαράβη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε όχι μόνο στην μακρόχρονη φιλία και πνευματική σχέση που τον συνδέει με τον νέο Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, αλλά και στην άριστη συνεργασία που είχαν στο κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Επιπρόσθετα ο Μητροπολίτης Κερκύρας, σύμφωνα με το orthodoxianewsagency.gr, επεσήμανε ότι η διακονία του λαού του Θεού είναι Σταυρική. Ιδίως σήμερα στην πατρίδα μας δεν έχουμε περιθώρια για πολιτικούς διαξιφισμούς και διχασμούς, αλλά όλοι ενωμένοι, υπό την σκέπη του Ιησού Χριστού, να αποτελέσουμε ένα αρραγές μέτωπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα τις πολυποίκιλες προκλήσεις και τα προβλήματα των ανθρώπων.

Κλείνοντας ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ολοκαρδίως στον κ. Μαχειμάρη και στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, καλή, ευλογημένη και καρποφόρα θητεία, διαβεβαιώνοντας ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε καλό έργο.

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice