Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Λ. Κυρίζογλου στο περίπτερο του OTAVOICE στη ΔΕΘ: «Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ»

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου επισκέφτηκε το περίπτερο του OTAVOICE στη ΔΕΘ και συνομίλησε με τον Διευθυντή της ιστοσελίδας Αθανάσιο Μπέλτσο.

Ο κατά κοινή ομολογία ένας από τους καλύτερους Δημάρχους που έχουν περάσει από την περιοχή και την Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς πανελληνίως, μας ανέπτυξε τα σχέδια του και το όραμα για την επόμενη τετραετία στον Δήμο ΑμπελοκήπωνΜενεμένης ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, έχει βάλει πλώρη για… δήμαρχος των δημάρχων της χώρας μας και το κλίμα είναι αρκετά θετικό στους κόλπους των αυτοδιοικητικών, στο δρόμο για το χρίσμα της προεδρίας της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμεμένης είναι αναμφίβολα ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και το γεγονός ότι εκλέχτηκε για 4η συνεχόμενη φορά Δήμαρχος αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο ίδιος δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο βήμα συνεχίζοντας φυσικά να δουλεύει εντατικά για τον Δήμο του, τον οποίο θέλει να συνεχίσει να έχει σε ρυθμό ανάπτυξης!
Σχολιάστε