Ο Π. Ψωμιάδης στο OTAVOICE: «Στηρίζω Ζέρβα, είμαι εδώ για να βοηθήσω με την εμπειρία μου»

Το περίπτερο του OTAVOICE επισκέφθηκε ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην νομάρχης που ξεναγήθηκε στο χώρο της 84ης ΔΕΘ, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο του OTAVOICE Βασίλη Περδικίδη όπου εξέφρασε μεταξύ άλλων την πρόθεση του να βοηθήσει την νέα δημοτική αρχή με την εμπειρία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα στηρίξω τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να πάει μπροστά η Θεσσαλονίκη» στέλνοντας έτσι μήνυμα συνεργασίας στη νέα Δημοτική Αρχή.

Να θυμίσουμε ότι η παράταξη του Π. Ψωμιάδη έχει εκλέξει τρεις δημοτικούς συμβούλους στον νέο ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την μάστιγα του παραεμπορίου και ζήτησε να υπάρξει αποφασιστικότητα και σχεδιασμός, μιας και γίνεται τεράστια ζημιά στην τοπική αγορά ενώ διαφεύγουν εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ενημερωτική προσπάθεια, που γίνεται από το OTAVOICE και με το δικό του ιδιαίτερο ύφος ανέφερε: «Έχω πάθει την πλάκα μου μαζί σας, μπράβο σας».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Βασίλη Περδικίδη:
Σχολιάστε