Ο Γ. Πατούλης στο OTAVOICE: «Μέσα από την ανάπτυξη, την προσπάθεια όλων και την ενότητα θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα»

Το περίπτερο του OTAVOICE επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης κατά την ξενάγηση του στην 84η ΔΕΘ, η οποία άνοιξε σήμερα τις πύλες της για το κοινό.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν θα μπορούσε να λείπει από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δηλώνει και φέτος δυναμικό παρών παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες και τις δράσεις της, λαμβάνοντας υπόψη τον άμεσο και έμμεσο αντίκτυπο που έχει μια δυναμική παρουσία στην ΔΕΘ καθώς και  την δυνατότητα ενίσχυσης της δικτύωσης με άλλους φορείς.

Παρών και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βρέθηκε και στο περίπτερο της ΚΕΔΕ και στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής και συνομίλησε με συνεργάτες του ενώ ξεναγήθηκε και στα υπόλοιπα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Φυσικά επισκέφτηκε και το περίπτερο του OTAVOICE όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή του κ. Αθανάσιο Μπέλτσο και τον συνεργάτη-δημοσιογράφο του OTAVOICE Βασίλη Περδικίδη και μεταξύ άλλων έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει στην Περιφέρεια Αττικής, μέσα από μια μεγάλη σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών με άξονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

«Είναι σίγουρο ότι μέσα από την ανάπτυξη, μέσα από το επιχειρείν, μέσα από την προσπάθεια όλων μας και την ενότητα θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα. Και πιστεύω πως αυτό θα γίνει αντιληπτό και από αυτή την Έκθεση αλλά και πλέον από την επανεκκίνηση που θα κάνουμε και οι αυτοδιοικητικές δομές της χώρας για το καλύτερο όλων μας. Προχωράμε…» ανέφερε αρχικά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης ενώ αναφορικά με τις προτεραιότητες του στην Περιφέρεια Αττικής υπογράμμισε: «Να καλύψουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που υπήρχαν σε ζητήματα πρώτης ανάγκης. Όπως το ζήτημα της Πολιτικής Προστασίας αλλά και της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Από εκεί και πέρα έργα υποδομής και ανάπτυξης… Στόχος μας μεταξύ άλλων είναι να ανεβάσουμε τον πήχη σε θέσεις εργασίας και να κρατήσουμε τους νέους μας εδώ στην Ελλάδα».
Σχολιάστε