OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και μαζί ανοίγει και ένα νέος κύκλος παιδείας, δημιουργίας και έμπνευσης. Νέοι στόχοι, φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες εκπαιδευτικές μέθοδοι, όρεξη και αγάπη για γνώση αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχή μαθησιακή διαδικασία, στην οποία όλοι μας – μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση – είμαστε συνοδοιπόροι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Μέσω των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη σχολική χρονιά, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους, να βρούμε έγκαιρα λύσεις και κυρίως να συνεργαστούμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον, που θα προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες για να υλοποιούν τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά τους.

Αγαπητά μας παιδιά, 

Να θυμάστε πάντα πως η μάθηση ανοίγει πρωτόγνωρους και συναρπαστικούς δρόμους. Να την αγαπάτε και να την επιδιώκετε. Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και το καινούριο ταξίδι που πάλι ξεκινά να σας γεμίσει πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες. 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Το έργο σας είναι σπουδαίο, διότι δεν παρέχετε μόνο γνώσεις, αλλά διαπλάθετε ανθρώπους. Αποτελείτε πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τους νέους μας και ο ρόλος σας είναι καταλυτικός για την κοινωνική ευημερία και συνοχή. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο λειτούργημά σας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε να καμαρώνετε τα παιδιά σας και να τα βλέπετε να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τις επιθυμίες τους. 

Υγεία και δύναμη σε όλους!

Καλή σχολική χρονιά!

  

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Λειβαδάρας

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice