Μήνυμα Αντιδημάρχου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, στόχους και προσδοκίες, με ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης. Και μπορεί ο δρόμος της γνώσης να είναι δύσκολος, αλλά το ταξίδι είναι συναρπαστικό. 

Συνοδοιπόροι σας οι εκπαιδευτικοί σας, οι οποίοι θα προσφέρουν όχι μόνο τα απαραίτητα εφόδια αλλά και τις αξίες για να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας. Είμαι σίγουρη ότι θα επιτελέσουν στο ακέραιο και με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας, θα αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα σας και θα προσπαθούμε να συνδράμουμε στις προσπάθειες σας, ώστε να διασφαλίσουμε ευνοϊκές συνθήκες μάθησης, με στόχο την επιτυχία και την πρόοδο.

Θέλω να εκφράσω σε όλους σας, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τις θερμότερες ευχές μου για μία γόνιμη, παραγωγική, καλήκαρπη σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη».

                              
Σχολιάστε